Zwanger en trouwen

 In Inspiratie

Dubbel feest! Jullie gaan trouwen en er is een kleintje op komst. Gefeliciteerd! Er wacht een heel nieuw leven op jullie. Een leven als getrouwd stel en een leven als ouders. Een prachtig vooruitzicht. Zwanger trouwen betekent sowieso dat je zal stralen op je trouwdag! Misschien wil je de dag iets anders organiseren met een baby in je buik? Als graag geziene wedding guest 😉 denk ik graag met je mee over zwanger zijn en trouwen.

Zwangere bruid

Hoe gaat het met je, zwangere bruid? Hopelijk voel je je goed en energiek! Het fijne is, je kan je trouwdag natuurlijk precies zo indelen zoals jij het fijn vindt. Een paar dingen om even extra bij stil te staan nu je zwanger bent en gaat trouwen:

Outfit

Geen hakken aan? Sneakers of slippers staan ook superleuk onder je trouwjurk! Ga je een trouwjurk uitkiezen, vertel dan voordat je gaat passen dat je zwanger bent. Oke, je hebt misschien niet meer de hele winkel om uit te kiezen, maar er zijn jurken bij die je ‘op de groei’ kunt uitkiezen. Een A-lijn jurk is een vaak gekozen model. Liever die buik laten zien? Laat je adviseren in een speciaalzaak. Vergeet ook niet om extra aandacht te besteden aan bruidslingerie. Met een lijf dat verandert is het fijn dat je bruidslingerie fijn zit en je zwangere lijf in al haar pracht laat zien.

Locatie

Niet teveel afstanden afleggen op je trouwdag? Er zijn veel mooie locaties te boeken waar je zowel de ceremonie als het diner, de receptie en het feest kunt houden. Helemaal fijn als je er ook kunt blijven slapen na jullie onvergetelijke dag (of even een middagdutje kan doen, ons geheimpje 😉).

Diner

Even geen carpaccio en champagne voor jou! Maar, minstens zo leuk, wel heerlijke mocktails en jouw food craving. Pizzabuffet? Chocoladefontein? Gender reveal cupcakes? Why not! Het is jouw dag. Wees creatief en… wees vooral lief voor jezelf!

Trouwfoto’s

Als trouw- en loveshoot fotografe weet ik precies hoe ik jou op je best op camera krijg! Geen zorgen dus, je prachtige zwanger buik geeft jullie trouwfoto’s nog meer liefde! Ik adviseer en denk ook op de dag zelf mee met de onvergetelijke plaatjes die ik van jullie ga schieten.

Weten jullie jullie trouwdag al? Neem dan snel contact met me op!

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
hond geeft bruid kusje
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?