Bruiloft van Chris en Nadyne | Trouwen in Gouda

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Het was voor mij een stukje rijden, maar totally worth it! Ik mocht de trouwdag van Chris en Nadyne vastleggen in Gouda. Een prachtige, zonovergoten dag in de karakteristieke binnenstad van Gouda. Hoe die dag verliep? Lees snel verder.

Thuis klaarmaken & de first look

Mijn dag begon bij de voorbereidingen van Chris en Nadyne. Apart van elkaar, maar een kleine 200 meter van elkaar verwijderd. Ideaal als je bij je ouders om de hoek woont. Chris kreeg hulp van zijn ouders en zus, terwijl het huis bij Nadyne vol zat met giechelende vrouwen. Allemaal heel veel zin in de dag die komen gaat.

Toen was het moment voor Chris daar om zijn bruid op te halen. Met een lichte spanning stond hij bij de deur te wachten tot Nadyne naar buiten kwam. En wat waren ze prachtig samen!

Bruidsfoto’s in de binnenstad van Gouda

Na een lekkere lunch was het tijd voor de fotoshoot. Die wilde het stel graag in het centrum van Gouda doen. Op een zonnige vrijdag in augustus kan dat wel eens een uitdaging zijn door de drukte, maar toch hebben we er iets heel moois van weten te maken. Wanneer je zelf uit de stad komt weet je precies welke plekjes, hoekjes en steegjes je moet opzoeken voor de mooiste plaatjes. En dat is ze gelukt! Ik pakte zelfs nog even een momentje om creatief met flitsers aan de slag te gaan. Toch net even wat anders dan anders.

Trouwen in de Jeruzalemkapel in Gouda

De tijd vloog! We moesten alweer door naar de ceremonie. Daar stonden alle vrienden en familie al te wachten toen Chris en Nadyne met hun Rolls Royce kwamen aanrijden. De ceremonie startte met Nadyne die weggegeven werd door haar vader, altijd zo’n mooi moment vind ik. Het verhaal zat vol leuke anekdotes over het bruidspaar, ruimte voor eigen geloften dat familie emotioneerde en het altijd romantische ja-woord. Wat zij ook heel leuk deden: een privé momentje met de ouders als felicitatie terwijl de rest van de gasten buiten opstelden in een erehaag.

Borrelen in het Museumcafé

Nagenietend van de prachtige ceremonie, waren mensen wel toe aan een borrel. Gelukkig was dat het volgende wat op de planning stond. Met veel knuffels, cadeautjes. bubbels en gelach was dit heerlijk om te mogen fotograferen. Ook hadden vriendengroepen hun best gedaan met het altijd leuke schoenenspel en tijdens het diner hadden zowel Chris en Nadyne als de moeder van Nadyne nog een hele mooie speech geschreven.

Trouwfeest bij de Lichtfabriek in Gouda

En toen was het alweer tijd voor het laatste deel van deze prachtige bruiloft. Na het diner gingen de gasten te voet naar de feestlocatie. Het was de bedoeling dat het bruidspaar zelf met een bootje door de grachten van Gouda zou varen naar de feestlocatie, maar oeps.. die bleek toch kapot te zijn. Gelukkig was het niet heel ver en liepen wij ook die kant op. En ook daar stonden al hun lievelingsmensen buiten dit prachtige koppel op te wachten.

Om het feest direct op gang te krijgen, hadden Chris en Nadyne geen openingsdans voorbereid. Dat was toch niet helemaal hun ding. Ik raad mijn stellen wel aan om altijd iets te doen als opening van hun feest. Al is het maar een speech of de start van een polonaise. Dat helpt zo goed om mensen snel op de dansvloer te krijgen en direct de leuke feestfoto’s te krijgen waar je mij voor hebt geboekt.

Chris en Nadyne gingen aan de haal met lichtstaven en trokken iedereen meteen de dansvloer op. En of dat werkte! Binnen no-time stond de dansvloer vol en dat bleef zo tot het tijd was om mijn spullen in te pakken.

Lieve Chris en Nadyne, bedankt dat ik jullie prachtige trouwdag van zo dichtbij mocht meemaken. Het was een feestje om jullie vast te mogen leggen.

Liefs Denise

 

Laat je bruiloftsverhaal vertellen door beelden die spreken. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik jullie dag onvergetelijk kan maken.

Leveranciers

Fotograaf: Denise Van Duren Fotografie
Trouwlocatie: Museumcafé Gouda
Feestlocatie: De Lichtfabriek
Bloemist: La Vie en Rose
Haar: Hairdo for you
Make up: Leonie Verhoef

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?